Introduceti cuvatul cheie

 DETALII CONTACT
  • Loc. Sarata, Bistrita, jud. Bistrita Nasaud, Romania
  • +40.263.210.440
  • +40.263.234.030
  • office@wintercom.ro
  • Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

FURNIZORI

WINTERCOM

Wintercom este o societate cu capital integral românesc, având un personal tânăr şi dinamic, bine pregătit profesional, cu mare experienţă în domeniul instalaţiilor.
Personalul societăţii pune mare accent pe informarea corectă a clientului şi pe promovarea celor mai noi şi performante materiale şi tehnologii în instalaţii.

CE FACEM NOI?

Materialele comercializate de societatea noastră satisfac cerinţele severe de calitate europeană, sunt certificate ISO 9001, ISO 14001,ISO 18001, agrementate tehnic de CONSILIUL TEHNIC PERMANENT PENTRU CONSTRUCŢII (STPPC).
Activităţile comerciale şi tehnice ale societăţii se desfăşoară pe plan naţional şi internaţional. Onorăm în cel mai scurt timp comenzi de livrare produse cît şi intervenţii service în şi post-garanţie.

Solicitărilor adresate de cei interesaţi de ofertele noastre le răspundem cu promptitudine, asigurăndu-i de alegeri optime de produse şi servicii.

Cu doar un click puteti descarca "Catalogul de produse Wintercom" →

Wintercom vă oferă posibilitatea obținerii unei oferte personalizate!

CEREȚI ACUM O OFERTĂ

Materialele comercializate de societatea noastră satisfac cerinţele severe de calitate europeană, sunt certificate TÜV ISO 9001