Sustenabilitate

Sustenabilitatea este un un obiectiv social comun, care are ca scop conviețuirea oamenilor într-un ecosistem sănătos și sigur, pe un termen lung de timp. Schimbările climatice sunt, în principiu, destul de ușor de înțeles. Temperaturile globale vor crește pe măsură ce vom adăuga mai multe gaze de încălzire în atmosferă, cum ar fi CO2.

Din dorința de a ne dezvolta sustenabil, cu un minim impact asupra mediului înconjurător, în anul 2022 am finalizat cu succes lucrările la noua centrală fotovoltaică sol de 320kWh.

712 panouri fotovoltaice monocristaline

2022 - Centrală fotovoltaică sol de 320kWh

play
play

Fundația unei dezvoltări sustenabile este construită prin stabilirea concretă a obiectivelor companiei Wintercom. Responsabilitatea noastră față de planeta pe care, cu toții, o dezvoltăm este de a menține un ecosistem sănătos și a ne dezvolta într-o manieră sustenabilă. Descentralizarea și scăderea dependenței de rețeaua electrică reprezintă un pas important în reducerea impactului negativ asupra ecosistemului.

Astfel, reușim să salvăm 189 de tone de emisii de CO2 în fiecare an, emisii care, eliberate în atmosferă, ar fi contribuit într-un mod negativ la dezvoltarea ecosistemului în care trăim.

712

panouri fotovoltaice

monocristaline

189

tone de emisii de CO2

salvate în fiecare an

100%

din deșeurile cu potențial reciclabil

sunt sortate conform

100%

din stivuitoarele folosite în procesul

de producție al fitingurilor injectate sunt electrice

45%

din parcul auto este alcatuit din

vehicule electrice sau hybrid

0%

dependenți de apa de la rețea

în procesul de producție

al fittingurilor injectate