TEHNOLOGIE

WINTERCOM
play

TEHNOLOGIA ȘI PRODUSELE WINTERCOM

Materialele utilizate, precum și tehnologiile avansate de fabricare, permit execuția unor produse finite cu durată de viață estimată de 50 de ani.

50ani
DURATĂDEVIAȚĂESTIMATĂșiCALITATESUPERIOARĂ

FITINGURI INJECTATE

Fitingurile sudură cap-cap din polietilenă de înaltă densitate de tip PE 100 sunt fabricate prin procedeul de injecție în matrițe speciale din metal.

Se produc fitinguri din polietilenă SDR 11 și SDR 17, utilizate în sisteme de alimentare cu gaze naturale, în instalațiile de alimentare cu apă potabilă, canalizare și apă convențională curate.

play
play

Cutii PP

Utile în protejarea tijelor de manevră ale robinetelor montate îngropat, în protecția hidranților subterani, în sisteme de stingere a incendiilor sau în rețele de apă și gaz.

Procesul de fabricație a cutiilor Wintercom este în proporție de 100% automatizat, tehnologia utilizată fiind de ultimă generație.

play
play
play
play
play
play

Produsele nu prezintă un pericol pentru mediu sau sănătatea umană atunci când sunt utilizate în condiții normale, în conformitate cu procedurile legislației relevante, nu prezintă risc de accidente atunci când sunt utilizate în condiții normale.