Tehnologie

FITTINGURI
POLIETILENĂ

Fitingurile injectate sunt fabricate prin PROCEDEUL DE INJECȚIE ÎN MATRIȚE SPECIALE DIN METAL. Se produc fitinguri din polietilenă SDR 11 și SDR 17. Fitingurile sudură cap-cap din polietilenă de înaltă densitate de tip PE 100 sunt utilizate în sisteme de alimentare cu gaze naturale, în instalațiile de alimentare cu apă potabilă, canalizare și apă convențională curate.

PRODUSELE WINTERCOM - materialele utilizate, precum și tehnologiile de fabricare, permit execuția unor produse cu durată de viață estimată de 50 de ani.

POLIETILENA (PE)

Polietilena (PE) sau polimetilenă este un polimer termoplastic semicristalin de culoare albă sau semiotransparentă, materialul plastic cel mai răspândit, obținut prin procesul de polimerizare, fiind produsă de industria petrochimică.
Punctul de topire depinde de tipul polietilenei, valorile tipice fiind în gama 120 - 130 °C. Punctul de topire pentru polietilena de joasă densitate pentru uz comun este 105 - 115 °C.

50ani
duratădeviațăestimată

POPLIPROPILENA (PP)

Polipropilena este un material plastic mai rezistent la căldură decât policlorura de vinil (PVC). Este folosită in industria materialelor plastice, mai ales la instalațiile de încălzire.

Cea mai mare parte din polipropilena comercială este izostatică și are un nivel intermediar de cristalinitate între cea a densității mici polietilenă (PEMD -polietilenă de mică densitate) și cea a densității ridicate polietilenă (PEID - polietilenă de inalta densitate).

Produsele nu prezintă un pericol pentru mediu sau sănătatea umană atunci când sunt utilizate în condiții normale, în conformitate cu procedurile legislației relevante, nu prezintă risc de accidente atunci când sunt utilizate în condiții normale.