Despre noi

WINTERCOM
PRODUSE&SOLUȚIIINOVATIVE

Misiunea noastră

Produse și soluții inovative de o calitate superioară pentru fiecare situație subterană.

Fittingurile injectate produse de către WINTERCOM SRL, constituie o îmbunătățire substanțială în buna funcționare a sistemelor de canalizare, precum și pentru sistemele de furnizare a apei și a gazelor.

Contribuim într-o manieră activă și inovatoare în sistemele pe care oamenii se bazează în fiecare zi.

activi&inovatori
soluțiideînaltăcalitate

Contribuim într-o manieră activă și inovatoare în sistemele pe care oamenii se bazează în fiecare zi.

Viziunea noastră

Atâta timp cât populația noastră trăieste pe Terra, dorim sa fim cel mai de încredere furnizor de soluții de instalații pentru fiecare situație subterană creată oriunde în lume.

Chiar daca opțiunile de canalizare, apă și gaz sunt vaste, este decizia oamenilor care contează în fiecare șantier de dezvoltare.

Creând o fuziune între calitatea produselor noastre și relațiile stabile dintre societatea noastră și clienți, credem cu tărie ca vom deveni unul dintre cei mai preferați furnizori de fittinguri injectate pentru transportul apei și gazelor, precum și al canalizărilor de pe tot globul.

Aspirațiile noastre

Asigurarea satisfacerii fiecărui client pentru fiecare piesă de fitting injectat produsă.

Succesul societății noastre este marcat de satisfacția clienților. Astfel, este foarte important pentru noi să oferim clienților nostri satisfacția pe care și-o doresc și pe care o merită.

Ne dorim ca angajații nostri să își descopere adevaratul potențial, oferind în același timp clienților nostri fittingurile și solutiile de o calitate superioară, precum și suportul tehnic pe care îl merită.

Pentru societatea noastră, oamenii reprezintă un factor esențial în furnizarea corectă a fittingurilor injectate produse, al soluțiilor pentru canalizare, gaz și apă precum și al suportului tehnic necesar în domeniu. Astfel, dorim să angajăm oameni înclinați către o îmbunătățire constantă și care posedă capacitatea de a forma o familie în cadrul societății.

Pentru a avea produsele, serviciile și angajații într-o îmbunătățire continuă investim constant în cercetare și dezvoltare, acestea fiind susținute de performanțele noastre extraordinare.

Performanțele noastre extraordinare ăn domeniul producției și al distribuției ne fac capabili să investim în cercetare și dezvoltare, acestea ajutandu-ne să asigurăm o îmbunătățire constantă a produselor, serviciilor și oamenilor noștri.